ENLLAÇOS INTERESSANTS

En aquesta plana us anirem incloent enllaços interessants a altres blogs o pàgines web que esperem que siguin del vostre interès.

Sons i cants d’ocells:

XENO-CANTO: En aquest enllaç hi trobareu un website dedicat a captar els diferents cants d’ocells de tot el món. Hi ha aportacions de moltíssimes espècies recollides per diferents persones arreu

SPARROU: Aquesta plana web ens presenta els ocells i els seus cants en un format diferent. Amb ella podràs aprendre i recordar cada cap i el seu ocell.

Per fer-la anar has de clicar en l’altaveu, parar molta atenció, intentar endevinar i després… clica la foto per saber si l’has encertat

Divulgació:

AULA I NATURA: Aquest enllaç ens adreçara a una web mitjançant la qual podem contratar sortides ornitològiques, cursos i altres activitats relacionades amb els ocells.

Els seus promotors i mestres són gent de gran experiència i amb una dedicació exquisita a la gent que realitza els cursos.

ICO: Web d’ Institut català d’ornitologia on podreu trobar moltíssima informació ornitològica, diferents estudis sobre les aus, projectes que s’estan realitzant, cursos…

WEB CAMS (CÀMERES WEB)

Cornell FeederWatch Cam: Diverses càmeres web ubicades principalment a Estats Units on podràs veure ocell que segurament no veuràs mai prop de casa teva. Hi ha diverses càmeres. Aquest enllaç està ubicat dintre d’unapàgina amb molt informació sobre ornitologia (està en anglès).

Blogs ornitològics

El blog de l’Abel Julien: L’Abel és un ornitòleg que ha dedicat i està dedicant la seva vida a l’observació i divulgació del món dels ocells.

En aquest blog trobareu molta informació de qualitat i contrastada. Val la pena fer-hi un cop d’ull.

També és el formador principal i impulsor d’Aula i Natura (blog referenciat més amunt)

Botigues interessants

ORYX: En aquesta botiga, de referència pels amants de la natura trobaras tot el material necessari per convertir-te en un bon birder. Si tens algún dubte t’assesoren professionalment.

Tenen botiga física a la ciutat de Barcelona