Puput

La Puput (Upupa epops) és un ocell de 25-29 cm (incloent el bec de 4-5 cm) amb una embergadura de 44-48cm.

Cria en zones agrícoles o en terrenys amb bosquets,arbustos i bardisses (aquest exemplar ha estat fotografia al Parc Catalunya de la ciutat de Sabadell)

Pasa molt de temps a terra perquè necessita zones d’herba baixa o nues per alimentar-se principalent de cucs i petits insectes.

És ocell molt fàcil de distingir pels seus colors i sobretot per la prominent cresta dreta (com la d’un indi) i el seu bec llarg i estret i lleugerament corbat cap avall.

Mostra també una cua negra amb una ampla franja blanca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s